Logo van Van Manen & Partners

Testimonials

Wilt u een aanbeveling plaatsen, neem dan contact op met René van Manen (06-23226332, of mail naar mail@vanmanenpartners.nl

U kunt uw ervaring ook delen via Advieskeuze.nl. 

 

Een goede ervaring is ons uitgangspunt, maar mocht u niet tevreden zijn, willen wij dat absoluut - en zo snel mogelijk - van u horen.

Er is - vanzelfsprekend - ook een officiële klachtenprocedure, maar wat ons betreft moet het nooit zó ver komen.

 

René van Manen heeft eind 2012 de Beroepseed afgelegd.

 

....de best mogelijke deal te realiseren ....

Het was een genoegen om met René samen te werken. Hij gaf een solide en betrouwbaar advies. Hij is gecommiteerd aan het behalen van het beste resultaat en steekt al zijn energie in het begeleiden van het proces op een manier die zijn cliënten het meest aanspreekt. Zeker in deze donkere financiële tijden gebruikt hij zijn connecties in de financiële industrie om de best mogelijke deal te realiseren.

Jan-Kees Steenman, Fotograaf (SeeItYourself), oktober 2010

 

Commentaar René van Manen: als u een topfotograaf zoekt bent u bij Jan-Kees aan het juiste adres. Hij maakt een prachtige presentatie van uw woning, die ongetwijfeld bijdraagt aan een vlotte verkoop van uw woning .......

....altijd is dat goede advies ons bijgebleven .....

“René is een betrouwbaar en eerlijk adviseur. Hij geeft het advies dat het beste bij de klant past, ongeacht of dat voor hem als adviseur voordelig uitpakt. Zo heeft hij mij en mijn vriend bij de aankoop van ons huis geadviseerd om bij een andere partij de hypotheek af te sluiten omdat dit in ons geval voordeliger was. We hebben een aantal jaren geen gebruik gemaakt van de diensten van René, maar altijd is dat goede advies ons bijgebleven. Recentelijk hebben we René betrokken bij onze vermogensplanning waarbij hij ons wederom een uitstekend advies gaf. René, bedankt!”

Wendy Steijn (oktober 2010)

....super tevreden over de dienstverlening!

We zijn erg goed geholpen. We hebben erg goed advies gekregen over de verschillende hypotheekvormen, met hun voor- en nadelen. Er waren wat problemen met de starterslening, waardoor er 3 keer een nieuwe hypotheekaanvraag moest worden gedaan. Dit is een korte tijd erg netjes en snel opgelost. We zijn super tevreden over de dienstverlening.

Anouk van Ballegooijen en Ronald Kruik (december 2011)

....creatieve benadering en praktische uitleg ....

In 2011 heeft René van Manen alle financiële zaken rondom de verkoop en aankoop van ons huis begeleid en daarover zijn wij erg tevreden. René heeft ons op een prettige manier laten zien welke mogelijkheden er zijn en wat voor ons de meest gunstige oplossing is. Naast de gevolgen op korte termijn, maakte hij ook een schets van de situatie op de langere termijn. Zijn creatieve benadering en praktische uitleg, maakten de cijfers en berekeningen inzichtelijk. Op basis daarvan konden wij goede keuzes maken. Ik kan René van harte aanbevelen

Judith Broekhuizen en Pim Leutholff (februari 2012)

....van koude acquisitie tot warm contact

‘Ons eerste contact met René van Manen was het resultaat van een rondje koude acquisitie, telefonisch gepleegd door zijn secretaresse. De vraag of wij geïnteresseerd waren in een - vooralsnog vrijblijvend - financieel advies konden wij bevestigend beantwoorden. Immers, wij wilden ons grote huis verkopen en kleiner gaan wonen. En wel zodanig dat de bestaande hypotheken konden meeverhuizen en het positieve saldo dat ontstond door de beoogde verkoop, kon worden aangewend voor pensioendoeleinden.

Al bij zijn eerste bezoek gaf René van Manen aan wat de mogelijkheden waren en dat hij die voor ons kon realiseren. Gaandeweg ontstond er vertrouwen in zijn handelwijze, want het door hem uitgestippelde pad leidde exact tot het gewenste resultaat. We hebben René leren kennen als een man die een professionele attitude ten aanzien van onze financiële situatie koppelt aan een warme belangstelling voor onze persoonlijke omstandigheden.’

Frieda en Erik Timmer (november 2011)

.....kortom een betrokken en professionele adviseur.

"Ik heb Rene leren kennen als een betrouwbare en deskundige adviseur die goed en kritisch met je meedenkt of het nu gaat om hypotheken, spaargelden, beleggingen of pensioen. Het prettige van René is dat hij altijd je hele persoonlijke situatie meeneemt in het financiele plaatje. Hij luistert naar je wensen en geeft nuttige en praktische adviezen (soms uit onverwachte hoek). Wat ik ook heel prettig vind is dat hij altijd snel reageert en zaken goed voor je regelt. Kortom een betrokken en professionele adviseur."

Jacqueline Kamp, 11 november 2011

....vertalen naar een degelijk, solide en toekomstgericht financieel plan .....

“René is een expert in zijn vak, maar wat ons betreft een financieel expert zoals wij ze nog niet vaak zijn tegengekomen. Dat zit 'm niet alleen in zijn gedetailleerde, strategische en financiële kennis. Nee, René is bovenal een eerlijke, klantvriendelijke, punctuele en doortastende adviseur bij wie persoonlijk gewin niet slechts op de eerste plaats staat (wat in de wereld waarin zich René zich begeeft niet geheel vanzelfsprekend lijkt te zijn...). René is zeer intelligent in het analyseren van financiële (gezins-) huishoudens om deze vervolgens te vertalen naar een degelijk, solide en toekomstgericht financieel plan. Daarbij is zijn motto: "Ik verkoop jou pas iets op het moment dat jij me kunt uitleggen wat ik jou verkoop". Kortom: Wij zijn zeer tevreden!”

Bram Sijtsma en Rahima HakstegeSeptember 30, 2010